tiistai 31. tammikuuta 2017

Näin alkoi uusi vuosi kohdallani

Uusi vuosi on jo pitkällä, tammikuu on takanamme ja kohta talvikin. Olen tässä odotellut lumen tuloa, mutta kovin ovat taivaan pilvet säästeliäitä lumen suhteen. Alkukuusta saimme sen verran lunta, että lapsilla se riitti mäenlaskuun ja yksi innokkaimmista oli jo suksillakin puistossa, mutta minun sukseni pysyivät kellarissa. Olen sitä mieltä, että suksen jälkiin ei voi jäädä ruohoja näkyviin.
Oma aikani on mennyt siinä, että käyn jumpassa parikertaa viikossa, espanjantunnilla, tapailen meidän Pohjan naisia ja entisiä opiskelukavereita. Niin ja Joulupukki toi paljon vapaa-ajalle tekemistä, mm. värityskirjan kynineen ja monta ristikkolehteä ja  ristikkokirjan, jonka sain sisareltani, jota hän jo oli aloitellut tekemään....Näiden parissa aika vierähtää nopeasti.
Ja kun katson televisiota, eivät käteni voi olla vapaat, vaan kudon siinä samalla jotain. Tässä tulossa sukkapari. Minä kudon aina molemmat sukat samanaikaisesti, kun en pidä siitä, että toinen sukka on jo valmis ja pitäsi aloittaa sama uudestaan. Minun kutomani sukat ovat aina erilaisia.

Tämä Manfred Lützin kirja tuli luettua, mutta en minä oikein siitä pitänyt. Sellaista onnen filosofointia koko kirja ja lopputulos kuitenkin se että jokainen ihminen tuntee onnensa omalla tavalla, turha sitä on lähteä takaa ajamaan.
Joululahjaksi sain tämän silmälaisien puhdistusliinan - mukana kiva tietokilpailu. En minä kaikkia taiteilijoita näiden kuvien perusteella tunnistanut, mutta googlettamalla sain selville.
 Talvi tai siis lumi on peittänyt jälleen maan. Juuri sopivaa lunta uusien lumiukkojen tekoon, mutta kuinka kauan se pysynee maassa, on kyseenalaista.  Luvassa on lämpimämpää ja kosteampaa ilmaa.
                                                    Kaikille mukavia talvipäiviä!

3 kommenttia:

  1. Täällä on edelleen lunta 0cm, se mikä on välillä tullut, sulaa hetkessä pois:( Jäisiä teitä meillä kyllä riittää. Kätevä tapa kutoa molemmat sukat samanaikaisesti,on todella tylsä aloittaa sitä toista uudestaan.(Olipa kiva yllätys, kun päivitit blogiasi)

    VastaaPoista
  2. Näin uutisissa, että Berliinissä on tosiaan lunta, tuntui ihan uskomattomalta. Meillä lupasivat jopa +14C keskiviikoksi.

    VastaaPoista
  3. Lumi peittä edelleen maan, aurinko paistaa ja katolta tulee jatkuvasti "lawineja" alas....Lämpö on -/+ vaiheilla.

    VastaaPoista